Shana toch geschrokken: “Had ik dat op voorhand van Junior Planckaert geweten was ik gaan lopen”

door: PMN
Afbeelding bron: Eén

Het lief zijn van Junior Planckaert brengt wat met zich mee. Daar kan zijn huidige vriendin Shana Goossens inmiddels wel van meespreken.

“Ik kende Junior totaal niet”, legt Shana uit in Humo. “Ik wist ook niet dat zijn vader een ex-wielerkampioen is. Zijn familienaam deed bij mij geen belletje rinkelen.”

“Ik was destijds 9 jaar toen ‘De Planckaerts’ hun realityreeks hadden. Dat is dus nog te jong om te volgen. Ik speelde toen nog veel liever buiten.”

“Het is ook niet zo alledaags om de familie van je lief te ontmoeten terwijl de camera’s draaien. Er is ook nog een verschil tussen denken dat je er klaar voor bent en er echt klaar voor zijn.”

"Sommigen sturen Junior wel heel veel berichten"

Had Shana geweten dat Junior een Bekende Vlaming was, dan zou wel het anders geweest zijn. “Had ik op voorhand geweten dat hij zo bekend was, dan was ik gaan lopen. Als BV heeft hij wellicht tien vrouwen aan elke vinger, zou je denken.”

“Het is ook zo dat sommigen Junior wel heel veel berichten sturen. Ze kennen hem nochtans alleen maar van tv. Gelukkig reageert hij daar niet op.”