Stephanie Planckaert kan absoluut niet lachen met groot nieuws van Eddy Planckaert: "Wat zeg jij nu?!"

door: LHX
Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Eén

In 'Château Planckaert' zien we hoe de familie Planckaert zich begint voor te bereiden op hun zomerse glampingweekends. Ook heeft Eddy Planckaert een wel héél onverwachte aankondiging.

Terwijl de hele familie vergadert over de glamping, kondigt Eddy Planckaert aan dat hij een verrassing heeft voor hen. "Ik heb een zagerij gekocht", luidt die.

Het gaat om een hectare grond met daarop een volledige zagerij met hout, machines en alles erop en eraan. Het eigendom ligt tien kilometer van hun kasteel. De koop is al helemaal rond, het compromis is getekend.

"Wat zeg jij nu?!", is de eerste reactie van Stephanie Planckaert. "Mijn hoofd zat al vol en ik versta niet hoe we dat er nog bij krijgen. Wanneer, hoe, wat, waar, wie gaat dat doen?"

Wat haar nog het meeste dwarszit, is dat Eddy het nu pas aan zijn familie vertelt. "Je bent echt erg", vindt ze. "Dat is al de tweede keer dat jij dat doet, haar huis komen en zeggen: 'Ik heb eigenlijk iets gekocht.' Jij zit al zover in dat proces en komt ons nu pas zeggen dat je dat gedaan hebt."

Download nu de gratis app van Redactie24