Stephanie Planckaert kan absoluut niet lachen met voorstel van Junior: "Wat zeg jij nu?!"

door: LHX
Junior en Stephanie Planckaert in 'Junior op zoek naar de liefde'
Afbeelding bron: Instagram @eenbe

In 'Château Planckaert' is te zien hoe de familie Planckaert volop bezig is met de voorbereidingen voor de glampingweekends. Ook Iluna Timmerman, de dochter van Stephanie Planckaert, gaat een grote uitdaging aan.

Iluna Timmerman is 17 jaar en is daarom begonnen aan de voorbereidingen voor het behalen van haar rijbewijs. Ze is druk aan het studeren voor het theorie-examen, maar volgens Junior Planckaert heeft dat weinig nut. "Als je niet kunt autorijden, ben je niets met de theorie", zegt hij haar.

Omdat ze haar theoretisch rijbewijs nog niet heeft, mag ze echter nog niet op de baan. "Ik ga niet met je meerijden als je niet geleerd hebt voor je examen, hoor", klinkt dan ook het bij Stephanie. "Ik zal wel meerijden met jou. Ik durf dat wel. Ik ben een echte leraar", reageert Junior.

Stephanie is absoluut niet opgezet met dat idee. "Wat zeg jij nu?! Ik ga dat wel leren aan mijn dochter, hé", antwoordt ze.

Maar Junior houdt vol. "Ik stel voor dat ik Iluna leer rijden. Zodat ze het goed leert. Ik heb iedereen leren rijden." Het mondt uit in een flink potje gebekvecht, maar uiteindelijk lijkt het er toch op dat ze een akkoord bereiken. "Elk om beurt", besluit Iluna.

Download nu de gratis app van Redactie24