Stephanie Planckaert komt tot lastig besef: "Als we het zo moeten doen, gaat het niet"

door: LHX
Magali en Stephanie in 'Château Planckaert' S3
Afbeelding bron: Eén

In 'Château Planckaert' zien we hoe de familie Planckaert de lente doorbrengt in Frankrijk, waar ze verderbouwen aan hun kasteel. Stephanie Planckaert en Magali Van Houtte steken op hun manier de handen uit de mouwen: zij maken de planning op voor de rest van het jaar.

Die planning blijkt veel moeilijker dan verwacht. Christophe Timmerman en Francesco Planckaert, de twee bouwvakkers van dienst, zullen niet zoveel in Frankrijk kunnen zijn om volop te werken. Eddy Planckaert heeft zijn handen vol met mémé Clara.

Ze zien nu al een groot verschil met vorig jaar. "Vorig jaar hebben we heel veel evolutie gezien op heel korte tijd", zegt Stephanie Planckaert. "Dat stond er allemaal zo rap, met dat hout, en we konden helpen. Nu zal dat volgens mij heel traag gaan."

"Je weet hoelang het duurt om een huisje te bouwen of te renoveren. Je moet dat spel eens zien staan", vervolgt ze, doelend op het gigantische kasteel. "We moeten dat af hebben tegen eind volgend jaar, hé", herinnert Magali Van Houtte haar eraan.

Stephanie trekt dan ook een confronterende conclusie: "Als wij het zo moeten blijven doen, zo puzzelen, dan gaat dat niet", klinkt het bezorgd.