Stephanie Planckaert weet niet wat ze te horen krijgt van Iluna: "Wil dat niet meer doen"

door: STG
Afbeelding bron: Instagram

Binnenkort breekt er een belangrijk moment aan voor Stephanie Planckaert. Dochter Iluna Timmerman start in het najaar met studeren aan de universiteit.

Het nieuwe seizoen van Chateau Planckaert is begonnen. Gisterenavond kregen we een mooi moeder-dochter moment te zien. "Ik denk veel aan de dag dat je gaat vertrekken naar de universiteit", zegt Stephanie. "Ik weet nog niet heel goed wat ik ga doen", steekt Iluna van wal.

"Ik dacht geneeskunde, maar ben echt niet meer zeker. Ik denk dat ik dat niet meer wil doen", klinkt het. Een uitspraak die Stephanie niet had zien aankomen. 

"Oei, wat doet je dan zo twijfelen?"; vraagt ze zich af. "Ik weet niet zeker of ik echt zolang wil studeren. Ik denk dat ik het moeilijkste zocht", zegt Iluna.

Maar dan weet ze Stephanie helemaal te verbazen. Ze weet niet wat ze te horen krijgt. "We hebben het plan om volgend jaar naar een muziekschool te gaan in Spanje of Italië. We willen het graag in een ander land doen om de taal en de cultuur te leren", besluit Iluna.