Voor Shana en Junior Planckaert ging het niet van een leien dakje: “Gaf me wel stress”

door: COS
Afbeelding bron: Eén

Junior Planckaert heeft de liefde gevonden bij Shana Goossens. Afgelopen zondag stelde hij haar in ‘Château Planckaert’ voor aan de voltallige familie.

Op het moment van de ontmoeting kenden Junior en Shana elkaar vier maanden. “Tijdens de lockdown in maart zijn we met elkaar in contact gekomen. Via de sociale media, niet via een datingsite, voor alle duidelijkheid”, benadrukt Junior in Dag Allemaal.

“We hebben lang enkel met elkaar gechat, afspreken ging niet omdat we niet uit ons kot mochten”, aldus Junior. Dat vonden ze allebei erg moeilijk. “Het is vooral moeilijk omdat je bang bent dat de klik die je online hebt in het echt niet hetzelfde gaat zijn”, vult Shana aan.

Oude vent

“Stel dat het tegenslaat, was het dan de moeite waard om daar al die weken energie in te steken? Dat gaf me wel wat stress”, gaat ze verder. De eerste ontmoeting was alvast helemaal geslaagd.

“In een flits ging het door mij heen: hij bestaat echt! En hij ziet er leuk uit! Er zijn zoveel mensen die zich online voor iemand anders uitgeven …” Junior kan ermee lachen: “Wie weet was ik wel een oude vent! We hebben de laatste weken genoeg gezien dat er veel valse profielen zijn.”