Sterrenchef test diepvriespuree en deelt een 0/10 uit: "Bah, deze is echt slecht"

door: STS
Puree
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Puree maken kan een hele klus zijn na een lange werkdag. Veel mensen kiezen dan ook voor een snelle en gemakkelijke oplossing: diepvriespuree.

Maar de ene diepvriespuree is de andere niet, zo blijkt uit een test die chef Thijs Vervloet van tweesterrenrestaurant Colette-De Vijvers in Averbode uitvoerde.

Eén product scoorde zelfs een nul op tien. Het gaat om 'Aardappelpuree' van McCain. "Bah, deze is echt slecht. Korrelig en een artificiële smaak. Proeft bijna naar rubber", zegt Vervloet in Het Nieuwsblad.

"Ik noem dit qua structuur ook geen puree, ik noem dit een boeltje ongeregeld. Deze puree geeft me plaatsvervangende schaamte."

Het product dat Vervloet het meest kon bekoren was 'Puree bintje' van Belviva. Die puree kreeg een acht op tien. De overige recensies en scores vind je terug in de Mediahuis-kranten.