'Familie'-kijkers maken allemaal dezelfde kritische opmerking na nieuws over terugkeer Jasmijn Van Hoof

door: COS
Jasmijn Van Hoof als Stefanie in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Jasmijn Van Hoof vertrok in 2021 uit 'Familie'. In het voorjaar van 2024 maakt de actrice haar opwachting opnieuw als Stefanie Coppens.

'Familie'-fans mogen zich klaarmaken voor een langverwachte comeback. Na meer dan twee jaar afwezigheid zal Jasmijn Van Hoof opnieuw in de huid van Stefanie kruipen. Intussen stond Jasmijn voor het eerst weer op de set.

Op sociale media wordt massaal gereageerd op Jasmijns terugkeer. "Super, eindelijk terug", klinkt het. "Eindelijk een toppertje terug in 'Familie'. We hebben je gemist!", klinkt het nog. "Heel leuk nieuws!" En: "Dat is nu eens goed nieuws!"

Alle fans zijn blij met Jasmijns terugkeer, maar maken zich ook allemaal dezelfde opvallende bedenking. "Welkom Stefke. En nu nog op Rita wachten", lezen we. "Blij dat Stefanie terugkomt. Hopelijk komt Rita dan ook terug", klinkt het verder. Jacky Lafon wordt duidelijk gemist.

"Welkom, maar dan mag Rita zeker terugkomen, want zij was supergoed", zegt nog iemand. "Laat Rita ook terugkomen", lezen we verder. "Super leuk! Maar dan stel ik me de vraag: Stefanie kan onmiddellijk terugkeren en Tante Rita niet. En daar zitten de fans al jaren om te roepen."