Jacky Lafon verzwijgt het niet meer: “Of Rita vanavond gaat sterven?”

door: PMN
Familie - Jacky Lafon
Afbeelding bron: VTM

Zijn er na vanavond nog Van Den Bossches? Dat zal misschien nog de grootste vraag zijn. Straks is er bij VTM de seizoensfinale.
 

Het wordt een spannende, spectaculaire seizoensfinale. Joris wil een aanslag plegen. We zijn heel benieuwd wat dat gaat geven.

Leen is al vermoord door Joris. Bovendien blijkt hij ook nog eens de vader van Louise te zijn en niet Peter. Het wordt veel in één keer.

Wie ook terugkeerde voor de familiereünie is Jacky Lafon. Zij kruipt weer in de rol van Rita, die dit keer wel de drank afgezworen heeft. Jacky wil in Dag Allemaal wel wat kwijt over de seizoensfinale.

Jacky Lafon verklapt dat haar personage Rita vanavond niet zal sterven tijdens seizoensfinale

Jacky had al vroeger kunnen terugkeren. “De makers hebben me het al twee keer eerder gevraagd”, zegt de actie. “Dat gebeurde in de loop der jaren.”

“Maar telkens moest Rita sterven. Dat wilde ik niet! Ik zeg altijd: ‘ik wil maar één keer sterven, en dat zal ook zo zijn.’”

Nochtans gaan er doden vallen in deze seizoensfinale. “Maar Rita zal ‘t niet zijn”, is Jacky duidelijk. De actrice heeft van de makers de garantie gekregen dat haar personage niet zal sterven.