Kijkers van 'Familie' zijn in de wolken: "Eindelijk"

door: LHX
Familie
Afbeelding bron: VTM

De seizoensfinaleweek van 'Familie' is er een héél bijzondere dit jaar. Een heleboel oude bekenden maken hun opwachting.

Op de familiereünie van de Van den Bossches zijn er een aantal personages die uiteraard niet kunnen ontbreken. Niet lang geleden maakte Leen (Cathérine Kools) haar opwachting in de soap, en daar zijn nu nog enkele oude bekenden bij gekomen.

Ook Bart (Chris Van Tongelen), Maarten (Michael Vroemans) en Rita (Jacky Lafon) zijn weer even van de partij. Het is een blij weerzien met de andere familieleden, en ook de kijkers zijn enthousiast.

"Eindelijk een beetje ambiance in de familie", reageren ze. "Mooi om hen terug te zien." "Zo leuk voor Jan, hij was toch een beetje alleen achtergebleven."

(Lees verder onder de post.)

Vooral de comeback van Jacky Lafon kunnen veel mensen wel smaken. "Eindelijk zien we Rita nog eens", klinkt het. "Het beste personage dat ze ooit gecreëerd hebben in 'Familie'." "Ze ziet er goed uit." "Hopelijk blijft ons Rita nog eventjes."

Of al die oude personages de seizoensfinale overleven, is nog maar de vraag. Schurk Joris heeft alvast één moord op zijn geweten: toen Leen de waarheid over hem ontdekte, besloot hij om haar uit de weg te ruimen. Het is afwachten hoe het de rest vergaat...