11-jarig meisje krijgt kogel in het gezicht: "Ze zal nooit meer dezelfde zijn"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een jong meisje heeft een verdwaalde kogel in haar gezicht gekregen tijdens een uit de hand gelopen ruzie tussen drie mannen.

De 11-jarige Ny-Andra Dyer zat met haar gezin in de wagen bij een tankstation in de Amerikaanse stad Chicago. Op dat moment ontstond er een ruzie tussen drie mannen, waarbij schoten werden gelost.

Volgens de politie verliet een 19-jarige het tankstation, waarna hij benaderd werd door twee mannen. Toen hij de winkel opnieuw wilde binnenstappen, trok een van de mannen een pistool, waarmee hij de tiener twee keer in de streek rond het bekken en een keer in de linkerknie schoot. De tiener zou daarop met een machinegeweer hebben teruggeschoten volgens CBS Chicago.

In de wagen werd Ny-Andra in het gezicht getroffen door een verdwaalde kogel. Ze raakte zwaargewond en werd overgebracht naar een kinderziekenhuis. Daar werden ernstige verwondingen aan de hersenen vastgesteld. Indien de zwelling niet snel afneemt, kan het kind sterven.

"Leg de wapens alsjeblieft neer", smeekt de moeder van het kind. "Ze hebben haar geruïneerd. Ze zal nooit meer dezelfde zijn. Ze verdiende dit niet."