12-jarig meisje steekt broertje dood: "Wat ik gedaan heb is superillegaal"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: pexels

Een 12-jarig meisje is door de politie opgepakt. Ze stak haar jongere broertje van 9 jaar dood en werd opgesloten in de jeugdgevangenis.

De feiten speelden zich af in Tulsa, in de Amerikaanse staat Oklahoma. De moeder van het kind verklaarde aan de politie dat ze boven lag te slapen toen haar dochter haar wakker kwam maken. Het meisje zei dat ze haar broertje had neergestoken.

Het 9-jarig jongetje werd door de hulpdiensten naar het ziekenhuis gebracht voor een spoedoperatie, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Toen de politie bij haar thuis binnenviel, begon het meisje te wenen en zei ze herhaaldelijk: "Het spijt mij." Dat was te zien op beelden van de bodycams die de agenten droegen, weet The Sun.

In de politiewagen zei ze: "Ik heb mijn leven verknoeid. Ik heb mijn hele toekomst verpest. Ik wil gewoon wakker worden uit deze nachtmerrie. Ik weet al dat ik naar de gevangenis moet voor de rest van mijn leven. Wat ik gedaan heb is superillegaal."

Het meisje werd opgesloten in een jeugdgevangenis. Het is niet duidelijk waarom ze zo agressief werd tegenover haar broertje.