14-jarige beschuldigd van moord 13-jarig meisje met 114 (!) messteken: "Hoe is dat mijn probleem?"

door: Redactie
Tristyn
Afbeelding bron: St. Johns County Sheriff's Office

Een tiener van 14 zal als volwassene berecht worden voor de gruwelijke moord op Tristyn Bailey, een meisje van 13. Zij werd met 114 messteken vermoord.

Op 9 mei werd het lichaam van de 13-jarige Tristyn Bailey gevonden in een bos in het Amerikaanse Florida. Ze had maar liefst 114 steekwonden.

49 van die steekwonden bleken defensieve wonden aan handen, armen en het hoofd die ze kreeg terwijl ze zich probeerde te verweren. Er werd een mes gevonden in de buurt van haar lichaam. De tip daarvan was afgebroken en werd in haar hoofd gevonden.

Het woord 'karma' was met de hand geschreven in blauwe inkt op haar linkerenkel en een smilie werd op haar rechterenkel getekend.

De 14-jarige verdachte zal berecht worden als volwassene voor deze gruwelijke moord. Hij pleit nog steeds onschuldig en zou zich tijdens een verhoor onverschillig opgesteld hebben. "Hoe is dit mijn probleem?", reageerde hij. Dat meldt NBC News.

Volgens New York Post had de verdachte aan een vriendin eerder al verteld dat hij een sterk verlangen had om iemand te vermoorden en dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde die hem opdragen om mensen te vermoorden.

Tags moord