4 babylijkjes gevonden in diepvries: Moeder zal nooit voor rechtbank komen

door: STS
politie Amerika
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Er zijn vier lijkjes van baby's gevonden in de diepvries van een vrouw. Nu blijkt dat ze ontsnapt aan gerechtelijke vervolging.

De lugubere ontdekking werd in november 2022 gedaan in de Amerikaanse stad Boston. Het ging om de resten van twee meisjes en twee jongens, allen tussen 37 en 40 weken oud. De resten waren gewikkeld in aluminiumfolie. Ze bevonden zich in schoendozen die in een diepvries lagen. De baby's droegen hun navelstreng nog en er waren geen sporen van geweld zichtbaar.

Specialisten hebben na langdurig onderzoek niet kunnen bepalen of de baby's levend geboren werden. Hun vader is intussen overleden en hun nu 69-jarige moeder heeft cognitieve problemen waardoor ze waarschijnlijk niet in staat zou zijn om terecht te staan, meldt Metro.

Geen antwoord op vragen

Als een gevolg daarvan heeft de openbare aanklager aangekondigd niemand te zullen aanklagen. "Het was een van de meest complexe, ongewone en verbijsterende onderzoeken, dat nu is afgerond. Hoewel we sommige antwoorden hebben, zijn er veel elementen in deze zaak waar we wellicht nooit een antwoord op zullen krijgen."

Volg Redactie24 nu op Instagram