Horror in Lidl-supermarkt: "Hij stond recht voor mij, met kapmes en bijl"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een jonge vrouw die de drieste aanval van een man in een Lidl-supermarkt overleefde, heeft haar verhaal gedeeld op sociale media.

Enkele dagen geleden maakten we melding van het ernstige incident, dat zich afspeelde in een Lidl-filiaal in het Franse Jeumont.

Een man stapte de winkel binnen, gewapend met enkele messen en een bijl, en ging de aanwezige klanten te lijf.

Eén van die klanten was Chloé, een jonge Belgische die de grens was overgestoken om boodschappen te doen.

Op Instagram vertelt ze over de horror die ze meemaakte. "We staan bij de kaasafdeling wanneer onze aandacht getrokken wordt door het lawaai en de bewegingen aan de ingang en aan de kassa's."

"Wat is er aan de hand? Een overval? Een gewapende overval? En dan realiseren we ons: nee, het is veel erger dan dat. Iemand is gewapend en valt onschuldige mensen aan bij de kassa, met kapmessen en een bijl."

"De nooduitgang bevindt zich aan mijn linkerkant, ik ben aan de achterkant van de winkel, maar het is al te laat. Hij staat daar, recht voor me."

"Op het moment dat mijn enige zorg was om te kiezen tussen geraspte of gesneden kaas, werd dat: kapmes of bijl?"

"Hij valt mij aan met zijn bijl in de rechterhand en een groot mes in de linkerhand. Twee klappen op mijn hoofd en schedel. Ik val op de grond."

De vrouw bleef bij bewustzijn en kon samen met haar vriend de nooduitgang bereiken. Met twee grote, gapende wonden bovenop haar hoofd en een derde wonde aan één van haar ledematen werd ze opgenomen in het ziekenhuis, waar ze nog steeds herstelt.

Ontdek nu de gratis app van Redactie24