Jongedame krijgt fles naar hoofd gegooid: "Ben mogelijk getekend voor het leven"

door: STS
Fles - scherven
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een tiener is tijdens een avondje stappen lelijk toegetakeld geworden. Ze kreeg een fles op haar hoofd tijdens een schermutseling.

De 18-jarige Kalicia uit het Engelse Castleford vreest dat ze getekend is voor het leven. Op tweede kerstdag was ze aan het dansen in een club toen een man meermaals tegen haar botste. Ze vroeg hem om voorzichtiger te zijn en danste verder met haar vrienden.

Ze zegt dat een onbekende vrouw vroeg om haar buiten op te wachten toen de club 20 minuten later de deuren sloot. Ze zegt pas later beseft te hebben dat deze vrouw wellicht bevriend was met de man die ze eerder aansprak op zijn gedrag.

Eens buiten werd Kalicia aangevallen door een andere vrouw uit dezelfde groep. Ze probeerde zich te verdedigen, tot er een glazen fles naar haar hoofd werd geslingerd. Zo belandde ze op de spoeddienst.

Twee weken na het incident zijn haar hoofdwonde en haar blauw oog nog niet volledig genezen. "Ik ben bezorgd dat ik er een litteken in mijn gezicht aan zal overhouden", vertelde de jongedame aan The Sun.

Installeer nu de gratis app van Redactie24 op je smartphone