Moeder scheldt uitbater van takeaway de huid vol: Het komt haar duur te staan

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een moeder heeft de uitbater van een takeawayzaak de huid volgescholden. Daarbij uitte ze racistische opmerkingen, waarvoor ze zich nu moet verantwoorden.

De 43-jarige Sharlene uit het Schotse Elderslie bestelde eten bij restaurant Babylon. Nadat haar bestelling geleverd was, belde ze de zaak op om te klagen over het eten. Een tweede bestelling werd geplaatst, en ook die werd geleverd.

Maar al snel hing de vrouw weer aan de telefoon. Ze stak een hele tirade af. Uitbater Khaled kreeg te horen dat hij een 'Paki bastard' was, een Pakistaanse klootzak.

Politie

De uitbater had het telefoongesprek echter opgenomen en verwittigde de politie. De agenten brachten een bezoek aan de zaak en beluisterden de boodschap. Vervolgens trokken ze naar de woning van de misnoegde vrouw. Ze werd aangeklaagd. "Ik had het niet mogen doen", zei ze volgens The Mirror tegen de agenten.

De zaak komt nu voor de rechtbank en wellicht krijgt de vrouw een boete. "Ze schaamt zich. Ze weet dat het onaanvaardbaar is om je zo te gedragen. Ze neemt de verantwoordelijkheid voor dit vergrijp en wil zich verontschuldigen", citeert de krant haar advocaat.