Politie redt kinderen uit kooien: "Ergste geval van kindermishandeling ooit"

door: STS
Kindermishandeling
Afbeelding bron: Youtube.com/@8newsnowlasvegas656

De politie heeft zeven kinderen kunnen bevrijden uit een vreselijke situatie. Ze werden uitgehongerd en geslagen door hun ouders en opgesloten in kooien.

De agenten troffen in een appartement in Las Vegas (VS) twee kinderen van 9 en 11 jaar aan in een hondenkooi. Intussen mochten honden wel vrij rondlopen.

De andere kinderen hadden zware klappen gekregen. De agenten spreken van het ergste geval van kindermishandeling dat ze ooit zagen, schrijft The Sun.

De kinderen vertelden aan de politie hoe ze geslagen werden met riemen, koorden en een pan. Eén kind had twee blauwe ogen die dicht zaten, en tientallen littekens en blauwe plekken over heel het lichaam.

Tegen de 31-jarige vader van de kinderen zijn 40 aanklachten opgesteld, waaronder meerdere wegens kindermishandeling. Tegen de 33-jarige moeder zijn er zeven aanklachten wegens kindermishandeling.

De feiten kwamen aan het licht nadat de vrouw een winkel was binnengestormd, op de vlucht voor haar man. Ze vreesde voor haar leven. Ze vertelde agenten vervolgens over de verschrikkelijke situatie in het appartement.