Vreselijk: Kind krijgt kogel in hoofd tijdens het spelen

door: STS
Ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock/Rawpixel.com

Een kind is tijdens het spelen het slachtoffer geworden van een vreselijk incident. Het jongetje werd beschoten met een luchtdrukgeweer.

De 11-jarige jongen uit het Engelse Leyland was maandagavond in de achtertuin van een woning aan het spelen, samen met zijn vriendjes. Op een gegeven ogenblik vloog er een bal over de omheining.

Toen de jongen over de omheining klom om de bal te gaan halen, kreeg hij een metalen bolletje tegen het hoofd. Volgens de politie werd het afgevuurd met een luchtdrukgeweer, meldt Metro. De gevolgen waren niet min. Het slachtoffer liep een schedelbreuk op en moest in het ziekenhuis geopereerd worden.

"Dit incident heeft een kind een aantal zeer ernstige verwondingen bezorgd, en het is een geluk dat hij niet ernstiger gewond is geraakt of dood is", zegt de politie.

"We voeren een onderzoek om de verantwoordelijke persoon of personen te kunnen identificeren. Zeker weten dat iemand in de lokale gemeenschap weet wie verantwoordelijk is voor wat er met deze jongen is gebeurd."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp