Vreselijk: Moeder vermoordt dochtertje en dumpt haar in container op kerstavond

door: STS
criminaliteit - misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een moeder wordt ervan beschuldigd haar dochtertje te hebben vermoord. Daarna dumpte ze het lichaam.

Het drama speelde zich af in de Amerikaanse stad Phoenix. Zondagavond werd daar een levenloos lichaam opgemerkt in een vuilniscontainer.

Het bleek te gaan om het stoffelijk overschot van een meisje, van wie de precieze leeftijd niet bekend is. Ze zou vijf à zeven jaar oud zijn.

Het slachtoffer had verwondingen aan de borstkas en aan de armen en benen. De verwondingen zouden niet allemaal op hetzelfde moment zijn toegebracht. Er werden ook littekens opgemerkt.

De dag erna, op Kerstmis, ontving de politie een tip: de 38-jarige Sophia Simmons zou een kinderlijkje in de vuilniscontainer gedumpt hebben.

Een kennis in New York had een telefoontje gekregen van de vrouw. Ze bekende dat "ze haar kind had geslagen en te ver was gegaan". Ze zou daarna haar woonst verlaten hebben en bij haar terugkeer bleek het kind niet meer te ademen, meldt Metro.

De politie vond bij de vrouw thuis bewijs dat ze sporen had proberen uit te wissen. Door haar telefoon te lokaliseren kon ze opgepakt worden. Ze is nu aangeklaagd wegens moord.