Vreselijk: Vader wurgt vrouw en steekt dochtertje dood

door: STS
criminaliteit - misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vader heeft zijn vrouw en hun dochtertje vermoord. Hij is daar schuldig aan bevonden in de rechtbank.

De 47-jarige Engelsman Peter wurgde zijn vrouw Jillu (43) en stak zijn dochtertje Louise (12) dood.

In de rechtbank zei de man dat hij zijn vrouw gedood had nadat hij erachter was gekomen dat zij foto's van een andere man in haar bezit had.

Hij confronteerde haar daarmee en wurgde haar gedurende vijf tot tien minuten, alvorens een T-shirt in haar mond te proppen, weet The Sun.

Vervolgens dacht hij een uur lang na over wat hij zou doen, waarna hij besliste om zijn dochtertje ook te doden, aangezien zij "zijn bezit" was en hij haar wilde beschermen omdat hij niemand anders vertrouwde om voor haar te zorgen.

De politie ontdekte de lichamen van de slachtoffers nadat zij niet opdaagden op hun werk en school. De vrouw bevond zich in de woonkamer, de dochter op een bed, bedekt door een laken.

De dader - die zichzelf ook steekwonden had toegebracht en de gaskraan had opengedraaid - bevond zich naast haar, met het mes nog in de hand. De politie ontwapende hem door een taser te gebruiken.

Na een proces van drie weken heeft een jury de man schuldig bevonden aan de dubbele moord. Op 17 mei krijgt hij zijn vonnis te horen.