Ernstig incident in H&M: Meisje (3) uit buggy getrokken en aangerand

door: STS
H&M - winkel
Afbeelding bron: Shutterstock.com/Roger Utting

Er heeft zich een ernstig incident voorgedaan in Waasland Shopping in Sint-Niklaas. Een 3-jarig meisje werd er aangerand door een jonge vrouw.

De feiten speelden zich maandagavond af in de H&M-winkel in Waasland Shopping. Een jonge vrouw nam daar een meisje uit een buggy, terwijl de moeder kleren aan het uitkiezen was en niets in de gaten had.

Maar een koppel dat ook aan het winkelen was, kon de dader, een jonge vrouw, op heterdaad betrappen tussen de kledingrekken.

"Mijn vrouw sloeg helemaal tilt en kon niets meer uitbrengen. Ze deed teken naar een aantal kledingrekken", vertelt haar man in de Mediahuis-kranten.

"Ik ging kijken en zag een vrouw, verstopt tussen kledij, met een jong kind. Ze hield haar hand op de mond en neus van het jonge meisje. Haar oogjes waren rood, het leek alsof ze het kind zou verstikken. Haar broekje was naar beneden. Ze was het meisje aan het betasten."

"Toen de mama het meisje nadien vroeg wat die vrouw had gedaan, wees ze met haar vingertje naar haar kruis."

De beveiliging werd opgeroepen en de politie werd gebeld. De 20-jarige vrouw werd door de agenten meegenomen.

Het parket werd op de hoogte gebracht van de feiten. De vrouw is voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen, die besliste dat ze aangehouden dient te blijven.