Koppel dood gevonden na gezinsdrama, hele buurt geschokt: "We kunnen het niet vatten"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews (archieffoto)

Een koppel zestigers is dood aangetroffen in hun appartement, het gaat om een gezinsdrama. Buurtbewoners kunnen niet geloven dat dit gebeurd is.

De feiten speelden zich af in Wintam, een deelgemeente van Bornem. Het was een ongeruste buurvrouw die een kijkje ging nemen nadat ze het koppel al enkele dagen niet had gezien, terwijl intussen ook het licht bleef branden bij hen.

"Toen ik op de deur klopte, kwam er ook geen gehoor. Toen ik aan de klink voelde, bleek de deur niet op slot te zijn. Ik opende ze en ik rook meteen een indringende geur", vertelde de vrouw aan Gazet van Antwerpen.

De politie werd verwittigd, waarna de levenloze lichamen van het koppel werden aangetroffen. Het parket opende een onderzoek.

Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de man zijn vrouw ombracht en daarna zelf uit het leven stapte. Moord en zelfmoord dus, hoewel het parket niets wil uitsluiten en alle pistes nog onderzoekt.

Het gezinsdrama komt als een donderslag bij heldere hemel voor de buurtbewoners. "Nooit hebben we hen lawaai of ruzie horen maken. We kunnen het niet vatten", vertelden ze aan de krant.

Wie met donkere gedachten of vragen over zelfdoding zit, kan altijd anoniem en gratis terecht op het nummer 1813 of op Zelfmoord1813.be.