Man vergrijpt zich aan 12-jarige stiefdochter en vriendinnetje, maar heeft uitleg klaar

door: BVDO
Tiener - wenen - verdriet - mishandeling
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Een man uit Roeselare moet voor de rechtbank verschijnen. Hij wordt beschuldigd van zedenfeiten met twee minderjarigen.

De twee meisjes kampten naar eigen zeggen met demonen, maar de 32-jarige man zou hen daarbij helpen om het probleem op te lossen. Het ging om zijn 12-jarige stiefdochter en een vriendinnetje. De ‘hulp’ ging gepaard met aanraking op ongeoorloofde plaatsen.

Alles duurde meer dan twee jaar, tot de vader van de stiefdochter erop uitkwam. De stiefvader had het meisje verteld dat ze niks aan haar moeder mocht vertellen.

Als ze hem vroeg om te stoppen legde hij zijn hand op de mond van het meisje en vertelde hij haar dat het maar om te spelen was, zo klonk het bij het Openbaar Ministerie.

Het vriendinnetje leerde hij via zijn stiefdochter kennen. Haar stuurde hij seksueel getinte berichten via een chat. In zijn gsm stond ze genoteerd als ‘stout preutje’. Toen het meisje bij hen bleef slapen raakte hij ook haar op intieme plekken aan.

De man daagde niet op voor zijn proces. De procureur vroeg een effectieve celstraf van twee jaar en een boete van 8.000 euro. Het vonnis volgt binnen een kleine maand.