Mysterieuze moord op 71-jarige Willy: "Zo werd hij om het leven gebracht"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Er zijn nieuwe details naar boven gekomen in een mysterieuze moordzaak. Begin deze maand werd een bejaarde man omgebracht.

Het was de politie die op 4 juni rond 04.00 uur 's nachts het levenloze lichaam aantrof bij een parking ter hoogte van de oprit van de autosnelweg in Oelegem. Het bleek om een 71-jarige man uit Zoersel te gaan, met de naam Willy.

Al snel werd duidelijk dat de man een gewelddadig einde gekend had en er werd een moordonderzoek gestart. "Hij werd om het leven gebracht met een mes. Volgens verschillende bronnen werd hij in de keel gestoken", schrijft Gazet van Antwerpen nu.

Onzekerheid

Het onderzoek loopt intussen verder. De politie vond het moordwapen in het bosje waar ook het lichaam gevonden werd. Maar wie achter de moord zit, blijft onduidelijk. Er werd een verdachte opgepakt, maar die bleek er niets mee te maken te hebben en werd weer vrijgelaten.

"De onzekerheid blijft. Men hoopte dat de dader gevonden werd, maar dat blijkt nu niet zo te zijn", vertelde de advocate van de nabestaanden van het slachtoffer aan de krant. "Ze willen gewoon weten wat er gebeurd is."

De 71-jarige Willy zou geen vijanden gehad hebben, wat het mysterie rond de moord nog groter maakt.

Tags oelegem moord