Opgepast als je deze jongemannen tegenkomt: Politie zoekt hen

door: STS
Verdachten
Afbeelding bron: Youtube/ Belgian Federal Police

De federale politie heeft op vraag van het parket van Antwerpen een opsporingsbericht van vier mannen verspreid.

De vier worden ervan verdacht twee minderjarigen afgeperst te hebben. Dat gebeurde op woensdag 14 juli 2021, omstreeks 16.40 uur, in Park Spoor Noord in Antwerpen.

"Verdachte 1 is ongeveer 1m70 lang en normaal gebouwd. Hij heeft donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een blauwe bodywarmer, een grijze trui met kap, een donkerblauwe jeans met rode logo’s op het rechter bovenbeen, lichte sportschoenen en een zwart mondmasker. Hij wordt onherkenbaar gemaakt omdat hij mogelijk minderjarig is, maar misschien herkent iemand hem aan zijn kledij."

"Verdachte 2 is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij heeft kort donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een witte trui met kap met op de voorzijde een groot vierkant en een zwarte tekst op de linkermouw, een grijze trainingsbroek met op het rechter bovenbeen een wit logo en op het linker bovenbeen een rood logo, witte sportschoenen en een chirurgisch mondmasker."

"Verdachte 3 is ongeveer 1m80 lang en struis gebouwd. Hij heeft donker haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte pull van het merk Nike, een zwarte trainingsbroek, donkere sportschoenen, een zwarte pet met rood logo, een zwarte schoudertas en een lichtkleurig mondmasker."

"Verdachte 4 is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij heeft donker, kortgeschoren haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte hoody met kap, een zwarte broek, lichte sportschoenen en een blauw mondmasker."

Wie de speurders informatie kan verstrekken, kan dit doen via het e-mailadres opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800.30.300.