Vader staat terecht voor gruwelijke moord op zoontje (6): "Zet hem bij het afval"

door: Redactie
westarthur
Afbeelding bron: West Midlands Police

Arthur Labinjo-Hughes werd in juni 2020 vermoord in het Engelse Solihull. Zijn vader, Thomas Hughes, staat samen met zijn vriendin Emma Tustin, terecht voor de moord op de 6-jarige Arthur.

Eerder kon je op Redactie24 al lezen dat de kleine Arthur op 16 juni 2020 thuis werd aangetroffen en onmiddellijk naar het ziekenhuis gevoerd, maar daar een dag later overleed.

Tijdens het proces komen steeds meer gruwelijke details naar boven. De 29-jarige vader Thomas heeft zijn zoon volgens de onderzoekers vermoord door hem te vergiftigen met zout. Het kind werd ook maandenlang mishandeld.

In de rechtbank kreeg de jury telefoongesprekken te horen en berichten te lezen van vader Thomas. "Ik zal hem aanpakken en het zal er niet mooi uitzien", klinkt het in een audiofragment.

Het jongetje is ook te horen in een gesprek met zijn nonkel. Daarin vertelt hij: "Niemand houdt van mij", zo citeert de Britse openbare omroep BBC.

Thomas stuurde vreselijke berichten naar zijn vriendin Emma over zijn zoontje Arthur: 'Maak er gewoon een einde aan' en 'Zet hem bij het afval'.

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags moord