VTM

Niels Destadsbader fronst zelf zijn wenkbrauwen: “Das niet meer normaal, hé”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De fans van Niels Destadsbader kunnen 31 oktober maar beter aanstippen in hun agenda. Dan treedt Niels op in het Sportpaleis.

Zijn ‘Liefde Voor Muziek’-nummers als ‘Verover Mij’, ’Ik ben van ’t stroate’ en ‘Tokio’ scoren vlotjes hoge toppen in de hitlijsten. “Das niet normaal”, reageert Niels in de kranten. 

“Ik heb het gevoel dat het niet stopt. Mijn entourage moedigde mij daarom aan om dit jaar het Sportpaleis te doen, al had ik zelf niet gedacht dat het nu al zou gebeuren. Maar ik word 30 in augustus. Soms moet je durven springen.”

“Ik ging er als kind al naar het Sportpaleis toe om verschillende artiesten bezig te zien. Marco Borsato is er daar één van. Ik heb altijd veel naar zijn muziek geluisterd en eenmaal hij dan in het Sportpaleis stond, kon hij als frontman het publiek volledig inpalmen.” 

“Ik vergelijk dat een beetje met de Champions League. Jonge voetballertjes dromen er van om daar ooit te staan. Voor mij is het Sportpaleis de Champions League en ik hoop dat het voor een uitverkocht stadion gaat zijn, én dat we veel goals mogen maken (lacht).”