VTM

VTM-programma ‘The Voice Senior’ strikt een verrassende coach

bron: Kranten
door: PMN
VTM gaat nu ook reeks maken van ‘The Voice Senior’. Het heeft alvast zijn eerste jurylid beet.

Niemand minder dan Walter Grootaers wordt één van de coaches. Hij heeft natuurlijk jaren ervaring opgebouwd met ‘De Kreuners. De opnames starten in oktober.

Het is voor Walter ook een comeback op tv. “Ik zit al 40 jaar in het vak, het gaat dus om generatiegenoten", zegt hij in de kranten. "Ik weet dat er nog een pak onontdekt talent rondloopt in de pop- en rockwereld en ik ben benieuwd naar wie er op deze wedstrijd afkomt en wat ik met hen.

"Ik zag het meteen zitten. Ik heb een neus voor talent en hoor heel snel of een nummer met de nodige passie is gebracht. En als de artiest er een half toontje naast zit, ga ik daar niet over zeuren, want dat kan je corrigeren."

"Vaak heeft dat ook met de zenuwen te maken. Het gaat er mij vooral over dat iemand een nummer met overtuiging kan brengen en er iets van zichzelf inlegt."

De opnames van The Voice Senior gaan dit najaar van start. 60-plussers die een plekje willen bemachtigen in team Walter, of bij één van zijn collega-coaches, kunnen zich nog steeds inschrijven via vtm.be.