VTM

Bab Buelens doet ook nog iets naast Familie: "Ze gaat het ver schoppen, geloof me"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bab Buelens (24) speelt in Familie de rol van Emma. De actrice is ook heel actief op Instagram.

Bab is influencer. Zo showt ze de H&M x Love Stories-collectie, die sinds kort in de rekken ligt. Love Stories is een Nederlands lingeriemerk. Bab heeft al meer dan 93.000 volgers op haar Instagram. Ook pr-bureau’s doen regelmatig een beroep op haar.

“‘Wij hebben een aantal influencers kledingstukken uit onze H&M x Love Stories-collectie toegestuurd”, zegt Marianne Nerinckx van H&M België in TV-Familie. “Ook Bab Buelens, dus. We zijn uiterst tevreden over deze samenwerking, ook omdat we weten dat Bab echt dol is op H&M en Love Stories. Ze showt op Instagram dingen uit onze collectie omdat ze die echt móói vindt, niet omdat we haar daartoe verplichten. Dat merk je ook als je die foto’s bekijkt. En wat die term ‘überbabe’ betreft: wij vinden Bab een mooie, jonge meid die héél veel mensen aanspreekt.”

“Bab is veelzijdig. Ze verbouwt zelfs haar huis eigenhandig. Dat meisje zal het nog ver schoppen”, is de mening BV-stylist Jody Van Geert. “Als actrice of fashionista. Of misschien begint ze wel een schapenboerderij, weet ik veel. Bab zal er sowieso een succes van maken.”