VTM

Jan uit Familie haalt hard uit naar Margriet Hermans: "Schandalig wat ze zegt, pure jaloezie"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Jef De Smedt heeft stevig uitgehaald naar Margriet Hermans. De Smedt kennen we van Familie, waar hij de rol van Jan speelt.

Zo vindt De Smedt het niet kunnen dat Hermans de revue en zomershow Cruise Nostalgie van onder anderen Jacky Lafon, Koen Crucke en Laura Lynn geen positieve commentaar geeft in Dag Allemaal.  “Ik heb al beter gezien. Pas op, Jacky is top in haar komische kunsten – amai! – maar ze mag die niet genoeg tonen. De zang is te overheersend, sketches komen te weinig aan bod", zei Hermans. "De solostukken van Jacky zijn goed. Vooral de sketch bij de tandarts is heel grappig, ook al komt die van Gaston & Leo. Maar bon, dat weten de meeste toeschouwers niet.”

De Smedt reageerde scherp op de uitspraken.  “Niet netjes deze commentaar, publiek geeft staande ovatie, ik heb zo genoten, laat het publiek spreken.” Hij schreef de hashtags #jaloezie #uitverkocht #zaligenamiddag achter.

Zo heeft Hermans het zichzelf ook niet makkelijk gemaakt. In oktober staat ze  met haar komische zaalshow HD en D in kusttheater ’t Colisée in Blankenberge. En opmerkelijk: ze doet dat samen met Jef De Smedt en Jacky Lafon.