Wedstrijd tussen Union en KV Mechelen loopt helemaal fout: Assistent-coach van Malinwa zeven keer gehecht na vuistslag, “dit nog nooit gezien”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanmiddag stond er in de Proximus League de wedstrijd tussen Union en KV Mechelen op het programma. Die wedstrijd liep helemaal uit de hand.

Union en KV Mechelen speelden 2-2 gelijk. In de slotfase van die wedstrijd vielen er nog twee rode kaarten. Het zorgde voor schermutselingen op en naast het veld. 

Na een veel te late tackle van Morren gingen de poppen aan het dansen. Bijker, Nederlandse linksachter van KVM, revancheerde zich veel te driest op een thuisspeler, waarop Union-aanvaller Tabekou dan weer zijn boekje te buiten ging. In het daaropvolgende tumult kregen Tabekou en Bijker rood en ook de T2′s van beide ploegen moesten richting tribunes.

"PURE SCHANDE"
Het Laatste Nieuws meldt dat het daar niet bij gebleven is. In de spelerstunnel kreeg Fred Vanderbiest, de T2 van KV Mechelen, een ferme vuistslag van de T2 van Union. Vanderbiest moest zeven hechtigingen ondergaan. Hij moest zowel aan zijn neus als wenkbrauw gehecht worden. 

KVM-trainer Wouter Vrancken spreekt van een regelrechte schande. “Bijker wordt twee keer aangetrapt. Hij reageerde en incasseerde rood. Maar wat nadien gebeurde in de catacomben is een pure schande. Dat heb ik ook in de lage regionen nooit gezien. Als die assistent ooit nog op een wedstrijdblad staat, dan begrijp ik het niet meer.”