VTM

Schokkend! Vlaamse charmezanger (34) heeft meisje van 15 jaar zwanger gemaakt: “Ik leef al twee jaar in een hel”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto (Pixabay)
De ouders van een 15-jarig meisje gaan door een hel. Alles begon toen hun dochter een relatie begon met een Vlaamse charmezanger (34) uit Lichtervelde.

De twee leerden elkaar kennen in 2016. Het meisje werd verliefd op de charmezanger. “Vanaf toen zijn we onze dochter kwijt”, zegt de moeder in Het Nieuwsblad. Toen de moeder hoorde van de relatie, verbood ze die. Haar dochter werd er enkel maar hysterisch van. Dezelfde avond mocht de moeder nog met haar naar het ziekenhuis omdat ze zelfmoord wilde plegen.

“Ze was volledig in de ban van hem. Hij beloofde haar allemaal mooie dingen. Wat we ook probeerden, het haalde niets uit. Vroeger deden we alles samen, waren er geen problemen en had ze veel vriendinnen. Maar plots was alles anders. Ze was gebrainwasht en keerde zich volledig tegen mij en andere familieleden.”

Het meisje liep zelfs thuis weg om bij haar grote liefde te kunnen zijn. De charmezanger maakte het meisje zelfs zwanger. In januari kreeg ze een miskraam. “Ik stapte meteen naar de politie, maar ik kreeg te horen dat we geduld moesten hebben. Het gerecht was bezig met het onderzoek. Bovendien bedreigde hij ons. We moesten zwijgen, anders zou hij ons wel vinden. Hijzelf vertelde aan kennissen dat het zijn stiefdochter was of een dochter van een neef of een nicht.”

_________________________
"Hij bedreigde ons. We moesten zwijgen want anders zou hij ons wel weten te vinden. Hijzelf vertelde aan kennissen dat het zijn stiefdochter was of een dochter van een neef of een nicht"

MOEDER VAN 15-JARIG MEISJE

“Voor mijn huisdokter was toen de maat vol. Dankzij hem is de zaak in een stroomversnelling geraakt. Mijn dochter werd in mei in een instelling geplaatst en mocht geen contact meer met de charmezanger hebben. Maar als ze vrij is, gaat ze er weer naartoe.”

Het onderzoek is intussen afgerond. Woensdag moest de Vlaamse charmezanger zich voor de rechter in Kortrijk verantwoorden voor aanranding van de eerbaarheid omdat hij twee jaar seks had met een meisje jonger dan zestien. Hij was ook in het bezit van kinderporno.

"CONTACT VERBREKEN"
Het meisje werd onlangs in een instelling geplaatst. “In het begin dat ze werd geplaatst, liep ze weg om naar mij te komen, maar ik heb haar iedere keer teruggebracht. De relatie met haar moeder is niet gemakkelijk. Ik heb ook heel lang geprobeerd te bemiddelen, maar we verbreken beter alle contact. Ze begint dat te beseffen. Ik weet dat het fout is, dat geef ik toe”, reageert de charmezanger.

De moeder hoopt dat er snel een einde komt aan de hele situatie. De zaak wordt op 17 oktober behandeld. "Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die hem steunen”, zegt ze. “Als hij naar de gevangenis moet, mag ik een dodenkrans klaarleggen, liet hij me weten. Dat die man nog vrij mag rondlopen, is onbegrijpelijk. Hij heeft mijn dochter afgepakt en ik leef al twee jaar in een hel.”