VTM

Hilde De Baerdemaeker neemt drastisch besluit: "Veel shit om mijn hoofd"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Hilde De Baerdemaeker is altijd druk bezig. Die drukke agenda eist nu zijn tol bij de topactrice.

Hilde laat op haar Instagram weten dat er volledig door zit. Ze heeft daarom besloten om het even rustiger aan te doen. Al valt haar dat wel heer zwaar.

“Vandaag eens even bewust alles een paar uurtjes uitgezet... mijn gsm, mijn computer, mijn hoofd (dat laatste is nog het moeilijkste) .. een beetje lezen en dan efkes een tukske doen. Dat was het plan”, licht Hilde toe. 

 "Mijn gsm, mijn computer, mijn hoofd (dat laatste is nog het moeilijkste) .. een beetje lezen en dan efkes een tukske doen. Dat was het plan"

“Omdat ik aan alles merk dat ik een beetje moe ben. (Kleine pijntjes, stresskes die blijven hangen..you know the shit!) De laatste weken/maanden heeeel hard en heeel veel gewerkt, soms tot een stuk in de nacht.. heerlijk werk.”

Maar dat harde werk laat zich voelen bij Hilde. “Zoals op mijn pols getatoeëerd staat: ? is een must. PLAY/PAUZE:  GAAN en niet vergeten af en toe efkes blijven STAAN en rondkijken... om te ademen en te voelen en weer verder te kunnen gaan. Ik tatoeër die ? daar niet zomaar: ik heb dat echt wel nodig.”

Toch slaagt Hilde er maar niet in om het rustiger aan te doen. Ze begon een boek te lezen, maar toen ging het opnieuw mis. “BAM, in my face... ...Can you do less? Eerlijk: moeilijk”, bedenkt Hilde zich.

“Mijn agenda puilt uit, mijn hoofd draait overuren en zelfs nachten, mijn kinderen en pluskinderen zijn al laaaaang uit de pampers, maar nog laaaaang niet uit het huis .. om maar te zeggen: een dagje niksen ken ik niet meer, kan ik ook blijkbaar nog heeeeel moeilijk. Ik amuseer mij met alles wat ik doe en doe alles graag goed en met een zekere overgave, maar de molen draait snel en het is best moeilijk om er even af te stappen.” 

“Hij stopt niet graag... .., veel beeldspraak nodig om uit te leggen dat mijn schuldgevoel over eens een paar uurtjes niksen te groot is naar mijn goesting.”