VTM

Dokters hebben belangrijk nieuws voor zieke Walter Grootaers

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het was schrikken toen Walter Grootaers (63) plotseling werd opgenomen in het ziekenhuis. De zanger van de Kreuners was plots onwel geworden.

Het was niet meteen duidelijk wat er met Walter aan de hand was. De voorbije week werd de zanger dan ook grondig onderzocht door de dokters in het ziekenhuis. 

De dokters hebben intussen de resultaten van het onderzoek. Ze konden aan Walter mededelen dat er niets ernstig met hem aan de hand is. Hij zou binnenkort weer helemaal de oude moeten zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Walter wenst intussen iedereen te bedanken voor de vele steunbetuigingen. Wanneer VTM de opnames van ‘The Voice Senior’, waar Walter coach is, gaat hervatten is nog niet geweten. VTM heeft nog wel tijd want het programma moet pas in december op antenne gaan.

En er is nog meer goed nieuws voor hem. Vanop zijn ziekbed werd Walter ook verkozen in de gemeenteraad. Hij behaalde met 644 voorkeurstemmen een goed resultaat. Walter is schepen van onder meer Stadsontwikkeling en Ruimtelijke Ordening is in Lier voor Open Vld.