VTM

Walter Grootaers reageert voor het eerst: "Ik heb toen besloten meteen naar het ziekenhuis te gaan"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Walter Grootaers heeft iedereen doen schrikken. Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. VTM stelde zelfs de opnames van 'The Voice Senior' uit. Het was ook onduidelijk wanneer de opnames weer hervat konden worden.

Walter Grootaers (63) lag een tijdje in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer thuis. De zanger van De Kreuners reageert voor het eerste sinds hij uit het ziekenhuis is ontslagen. "Ik ben intussen terug de oude", reageert Walter in Het Laatste Nieuws. "Veertien dagen geleden voelde ik me plots onwel. Vandaar dat ik me liet opnemen in het ziekenhuis."

"Ik kreeg te horen dat ik oververmoeid was. Geen verrassing, want ik had de voorbije maanden te veel hooi op mijn vork genomen. Deze zomer gaf ik 25 concerten met De Kreuners en meteen daarna startte de aanloop naar de verkiezingen." Vandaag hervatten de opnames van 'The Voice Senior'. "Ik zal er staan", gaat Walter verder. "Ik heb er echt zin in. Laat die zestigplussers maar komen."

Door het uitvallen van Walter hebben de opnames wel twee weken vertraging opgelopen. Daardoor staat er nu meer druk achter. The Voice Senior staat gepland om in december al op tv te worden uitgezonden. Het zal dus allemaal sneller moeten gaan dan aanvankelijk was gepland.