VTM

Hartverscheurend wat James Cooke allemaal moet meemaken: “Ik vind geen manier om het verlies draaglijker te maken"

bron: Het Nieuwsblad/Vier
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Verschillende kijkers van ‘Dancing With Stars’ hielden het gisteravond allicht niet droog. James Cooke zorgde er voor een heel emotioneel moment. Hij sprak er over zijn beste vriendin Aurore, die enkele jaren geleden werd vermoord.

Aurore was de beste vriendin van James. Ze werd vijf jaar geleden om het leven gebracht tijdens een nachtje stappen op de Gentse Feesten. “Zij was op een parking op de verkeerde plaats met een verkeerde persoon, die opeens opdook en besliste om haar het leven te ontnemen”, citeert Het Nieuwsblad, James.

De sympathieke presentator is nog steeds op zoek naar een manier om voor hem het verlies draaglijker te maken. Het is voor hem niet simpel om het grote verlies een plaats te geven. “Hoe moet ik nu afscheid nemen van wie ik nooit afscheid heb genomen”, vraagt James zich luidop af.

“Ik vind maar geen manier om het verlies draaglijker te maken. Ik heb al vanalles geprobeerd maar niets helpt. Maar ik blijf elke keer opnieuw proberen. Mijn mama weet dat ik er het heel moeilijk mee heb omdat het af en toe weer naar boven komt. Je denkt altijd terug aan wat je samen gehad hebt.”