Kobe Ilsen krijgt geweldig nieuws: “Dit had ik nooit verwacht”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kobe Ilsen gaat een drukke periode tegemoet. Nadat bekend raakte dat hij zijn Radio 1-programma #weetikveel ook voor televisie zal maken, kreeg hij nog ander geweldig nieuws.

Kobe Ilsen zal binnenkort het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ presenteren. “Ik had nooit verwacht dat VIER bij de VRT-bazen zou gaan aankloppen met de vraag of ze me konden en mochten inhuren voor de presentatie van ‘Blind Gekocht’”, vertelt de presentator aan Het Laatste Nieuws.

VIER zal dus een deel van Kobe’s contract terugbetalen aan VRT. “Dat komt prima uit in deze barre tijden, waar alle zender onder financiële druk staan”, zegt Kobe zelf. “En ik mag een ander genre programma maken, wat me ook wel prikkelt.”

Dina Tersago, die het programma twee seizoenen presenteerde, stapte recent volledig over naar VTM. Toch vond Kobe het belangrijk om ook haar goedkeuring te krijgen.

“Voor ik definitief mijn akkoord heb gegeven, heb ik eerst nog met Dina gebeld. ‘Blind Gekocht’ was wel haar kind, hé. Gelukkig heb ik haar zegen gekregen, net als die van makelaar Béa en interieurarchitect Bart”, aldus een enthousiaste Kobe.