Dana Winner neemt besluit in 'The Voice Senior: "Je mag dat van mij niet verwachten want ik doe het ook niet"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Afgelopen zaterdag zijn eindelijk de opnames van ‘The Voice Senior’ van start gegaan. Die moesten eigenlijk al twee weken geleden begonnen zijn, maar door de ziekte van coach Walter Grootaers werden de opnames even uitgesteld.

Naast Walter zit onder meer ook Dana Winner in de grote rode stoel. “Er is een groot verschil met ‘ The Voice van Vlaanderen”, zegt ze in het Nieuwsblad. “Voor de senioren is het geen must meer. De druk is hier niet zo groot. Sommige zingen de pannen van het dak, maar als ze dat niet doen, ga ik hen niet met de grond gelijk maken. Het is bewonderenswaardig dat ze de moed hebben om dit te doen.”

Er is Dana ook iets opgevallen bij de vrouwen. “Die zijn hier in de minderheid”, merkt ze op. “Op een bepaalde leeftijd verandert het vibrato in je stem en vrouwen op leeftijd hebben er meer moeite mee om dat onder controle te houden. Maar ik heb hier vrouwen van in de zeventig gezien die ongelooflijk goed voor de dag komen. Vroeger gingen oudere vrouwen donker gekleed en gebukt onder het werk. Nu staan ze daar nog met allure.”