VTM

Kristel Verbeke heeft niet zo’n goed nieuws voor haar twee tienerdochters: “Als dat komt, gaan ze mij niet vaak meer zien”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kristel Verbeke heeft met Nanou en Lily twee tienerdochters. De meisjes hebben hun moeder vaak moeten missen tijdens de periode bij K3. Gelukkig is Kristel tegenwoordig vaker thuis.

“Ondertussen zijn ze het al gewoon dat ik meer thuis ben”, zegt Kristel in TV-Story. “Ik was ook al vaker thuis toen ik nog manager van K3 was. Ze zeggen het niet met zoveel woorden, maar ik voel aan alles dat ze blij zijn dat ik nu meer thuis ben. Maar dat zal misschien niet zo blijven. Als er zich een nieuw project aandient, ben ik weer vaker weg.”

Kristel heeft na haar afscheid bij K3 nooit een zwart gat gekend. “Daar ben ik wel blij om. Ik wist niet wat mij te wachten stond en hoe hard ik het toeren zou missen. Weekendjes op hotel met de hele K3-ploeg, dat vond ik altijd leuk. Dat betekende een grote vrijheid.”

“Ik kijk met een heel goed gevoel terug op K3. En hoe langer het geleden is, hoe meer ik besef dat we echt wel mooie dingen gedaan hebben. Als je daar middenin zit, heb je er niet altijd de tijd voor. Mocht ik het opnieuw doen, zou ik er nu meer van willen genieten.”