VTM

Elke Clijsters: “Er zijn nog altijd momenten dat ik stilletjes huil, dan krijgen mijn tranen de vrije loop”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Elke Clijsters (33) zag in 2016 haar relatie met voetballer Jelle Van Damme afspringen. Elke ging daarna door een moeilijke periode. Intussen heeft ze haar leven gelukkig weer op de rails.

Toch zien we op de sociale media nog berichten van Elke verschijnen zoals: ‘Ga nooit verder met een relatie vol misbruik of een situatie waarbij je anderen moet plezieren terwijl je zelf ongelukkig bent.’ Of: ‘Verwijder giftige mensen uit je leven’.

“Ik deel die boodschappen voor mensen die het emotioneel moeilijk hebben en om hen zo te steunen”, legt Elke uit in TV- Familie. “2018 is een jaar geworden waarin ik gegroeid ben en ook veranderd. Ik volg nu een opleiding tot lifecoach, en verdiep me daar echt in. Ik heb dan ook zelf veel meegemaakt. En nu hoop ik anderen te kunnen inspireren en bij te kunnen staan.”

Al heeft Elke het soms zelf ook nog moeilijk. “Er zijn nog altijd momenten dat ik stilletjes huil. Ik ben nu éénmaal nogal emotioneel, zie je. En de tranen al eens laten komen, dat mag. Het is dus niet zo dat ik constant vrolijk en blij ben. Maar ik kan lastige situaties vrij goed ombuigen in iets positiefs. Gewoon, door er voor kiezen om gelukkig te zijn. Dat is het eigenlijk.”