Sarah-Lynn Clerckx: “Belangrijke beslissing genomen over Familie”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sarah-Lynn Clerckx (19) kennen we als Louise uit Familie. In het echte leven heeft ze onlangs een belangrijke beslissing genomen. Er was iets waar de actrice schrik voor had.

Sarah-Lynn combineert Familie met haar studies. “Dat is best wel pittig”, zegt ze in TV-Story. Ze is daarom met de bazen van Familie gaan spreken. “Ik heb gevraagd om wat minder op de set te staan. Ik heb mijn tijd echt wel nodig om te blokken.”

Sarah-Lynn veranderde ook van richting. “Ik studeerde vorig jaar nog Engelse literatuur, -Film - en Theaterwetenschap. Dat was echt een toffe richting, maar ik had schrik dat ik daar nergens mee zou komen. Nu doe ik Communicatiewetenschappen en dat ligt meer in de lijn van wat ik ooit zou willen doen als mijn droom om actrice te worden niet in vervulling gaat. Dan wil ik achter de schermen gaan werken in de media.”

“Ik ben realistisch en weet dat fulltime acteren in België moeilijk is. Media is sowieso de richting die ik uit wil, desnoods achter de schermen. Maar mijn hart ligt bij acteren en ik verdien er vandaag een mooi centje mee bij. Het kotleven is duur, hé. Ik woon samen met twee vrienden, een jongen en een meisje, op een appartement en de huur wordt betaald door mijn ouders. Maar eten, internet, de poetsvrouw...Dat moet ik allemaal zelf bekostigen.”