VTM

Bjorn uit ‘Boer Zkt Vrouw’ kiest voor Evelyn maar over iets heel belangrijks hebben ze nog niet gesproken: “Dat moeten we de komende weken nog doen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bjorn heeft in ‘Boer Zkt Vrouw’ zijn keuze gemaakt. Hij koos voor Evelyne. Maar nu blijkt dat ze het over een belangrijk onderwerp nog niet gesproken hebben.

“Ik heb lang getwijfeld tussen Jolien en Evelyn”, licht Bjorn toe in TV-Familie. “Tot één dag voor ik de beslissing moest nemen, was ik serieus aan het twijfelen tussen hen. Maar ik besefte in mijn hart en mijn hoofd wel dat ik voor Evelyn moet gaan. Zij is voor de volle 100% mijn goesting.”

“Het was hoe dan ook een moeilijke beslissing. Ik ken beide dames nog maar enkele dagen. In zo’n korte tijd is het gewoon lastig om iemand goed te leren kennen. Het enige wat ik dacht: ‘Wie zou er goed bij mijn personality passen?’ En dan kwam ik telkens bij Evelyn uit.”

Over een belangrijk onderwerp hebben ze nog niet gesproken. Wil Evelyn ook in Canada gaan wonen? “Daar hebben we het dus nog niet over gehad”, merkt Bjorn op. “Maar je zal dat ongetwijfeld de komende weken in het programma ontdekken. Voor mij is Canada in ieder geval het beloofde land. Het land waar ik oud wil worden.”