Sarah-Lynn Clerckx durft niet in de voetsporen van haar collega’s van Familie treden: “Ik heb daar echt veel schrik van”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sarah-Lynn Clerckx speelt in Familie de rol van Louise. Naast een goede actrice blijkt Sarah-Lynn ook nog eens heel goede zangeres te zijn.

Zo coverde ze een nummer van wereldster Khalid. Die vond dat zo goed dat hij de versie van Sarah-Lynn deelde met zijn fans. “Ik was met enkele vrienden aan het studeren, toen ik het nieuws vernam. Ik dacht eerst dat het een slechte grap was”, reageert de actrice in TV- Familie. “Het is sowieso fijn dat mensen over de hele wereld onze filmpje zien.”

“Ik ben nu iets meer dan een jaar bezig met het zingen. Maar dat zijn telkens covers van nummers, met 27 On The Road. Ik ben ook niet begonnen met het idee dat ik een zangeres wil worden. Maar als iemand als Khalid, waar ik zelf een grote fan van ben, dit deelt, dan streelt dat wel mijn ego.”

En dus kan Sarah-Lynn ook gaan optreden, net zoals haar collega’s Jo Hens en Gunther Levi al doen. “Maar dan ben ik nog lang niet klaar voor”, merkt Sarah-Lynn op. “Je moet weten dat ik serieus last heb van plankenkoorts. Op een podium staan zingen is iets helemaal anders als voor een camera staan. Trouwens, ik voel me daar nog niet goed genoeg voor. Maar ‘t is toch vooral de angst die me tegenhoudt.”