VTM

Aanrander Louise gespeeld door deze opmerkelijke acteur

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Louise (Sarah-Lynn Clerckx) werd in de aflevering van Familie gisterenavond aangerand. Voor deze moeilijke scene kreeg ze een hele vreemde tegenspeler : haar echte vriend Lukas Stevens. Het koppel is al iets meer dan een half jaar samen.

Een bewogen aflevering in Familie gisterenavond. Louise ging de bloemetjes buitenzetten, maar ze werd lastiggevallen door een opdringerige jongen. Toen zij hem 2 keer afwees, was de maat vol. Hij volgde na het feestje Louise met zijn auto en reed haar klem. Daarna probeerde hij haar te verkrachten. 

Deze moeilijke rol was weggelegd voor de echte vriend van Sarah-Lynn, Lukas Stevens. “Lukas is ook acteur, maar dat wist ik in het begin niet”, legt Sarah-Lynn uit. “Hij vertelde me wel dat hij in amateurgezelschappen zit, maar ik dacht dat het om een hobby ging. Niet dus. Lukas studeert drama aan het Lemmensinstituut in Leuven. Ik ben eens naar een monoloog van hem gaan kijken en hij was supergoed. Toen ik hem over mijn verhaallijn in ‘ Familie’ vertelde, stelde hij zelf voor om de rol van die aanvaller te spelen."

"Hij meende het heel serieus, dus heb ik het voorgesteld aan mijn bazen bij ‘ Familie’. Die hebben toen een kortfilm van hem bekeken en het was meteen goed. De opnamen verliepen super."

Lukas Stevens zal niet meer terugkeren in Familie. Zijn gastrol was eenmalig.