VTM

“Pommeline moet nog een belangrijke levensles leren. Hopelijk voor haar gebeurt dit snel want het is echt niet meer om aan te zien”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van ‘Dancing With The Stars’. Fabrizio is nog altijd in race, dat betekent dus dat Pommeline ook komende week veel alleen zal zijn.

Intussen is Pommeline het allemaal beu. Ze wil dat haar verloofde Fabrizio opnieuw meer thuis is. Dat ze meer tijd met hem kan besteden. “We hebben elkaar nog nooit zo weinig gezien als nu”, zegt Pommeline.

Enkele mensen op de sociale media hebben het nu wel gehad met haar. “Pommeline moet eens leren dat niet de hele wereld om haar draait. Er zijn nog een pak mensen die dit meemaken en zij klagen zo toch ook niet? Het is niet meer om aan te zien hoe Pommeline bezig is.”

Al is daar niet iedereen het mee eens. “Het is juist goed dat Pommeline dit zegt, het kan haar opluchten. Weet je, er niets zo erg dan elke dag alleen thuis te zitten. Dat Pommeline het daar moeilijk heeft, is echt wel te begrijpen.”