VTM

Gert Verhulst is streng voor zijn kinderen Viktor en Marie: “Dat zou wel bijzonder hypocriet zijn van hen”

bron: De Morgen
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst kan terugblikken op een geslaagd seizoen van ‘Gert Late Night’. Binnenkort trekt hij met James Cooke weer naar zijn kasteel om daar een eindejaarsshow maken voor Vier.

Gert is zelf ook tevreden over het voorbije seizoen van ‘Gert Late Night’. “Ik denk dat wij altijd te weten komen wat we te weten willen komen. En mag ik er u op wijzen dat we de strafste uitspraak van de verkiezingen hadden? (Van CD&V'er Kris Peeters, die bij Gert Late Night zei dat hij zelfs met 5 procent van de Antwerpse stemmen burgemeester van de stad zou worden, red.) Sorry, maar dat is wel de quote waar iedereen van droomt. De dagen erna stonden we in alle kranten”, vertelt Gert in De Morgen.

Maar echt diepgaande gesprekken zijn er niet op de boot van Gert. “Dan moet je een ander programma maken. Dan moet je mij alleen op die boot zetten en één gesprek voeren dat een uur duurt. Het interesseert mij, maar het staat niet op mijn bucketlist. Ik heb trouwens geen bucketlist meer. Enorm bevrijdend. Ik wil nog veel doen, maar er is niks meer dat ik nog móét maken."

"ZOU HYPOCRIET ZIJN"
Gert is ook streng voor zijn kinderen Viktor en Marie. "Ik heb mijn kinderen heel lang buiten de media gehouden. Het is niet omdat ik voor de schijnwerpers heb gekozen, dat mijn kinderen daar ook automatisch in verzeild moeten raken, redeneerde ik.

"Maar nu ze zelf tot de jaren van verstand zijn gekomen, kiezen ze heel duidelijk ook voor de bekendheid. Ja bon, dan moeten ze niet klagen over de gevolgen. Dat zou bijzonder hypocriet zijn. Zij hebben van heel nabij gezien wat het allemaal teweegbrengt. Viktor en Marie weten dus heel goed waar ze aan beginnen."