VTM

Dochter van Bieke Ilegems: “Het was heel erg om mama zo te zien lijden”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Bieke Ilegems heeft met ‘Gezondig’ een nieuw boek uit. Aan het einde van het boek schrijft ze een open brief van zeven pagina’s aan haar twee dochters Noa en Mila.

De open brief staat vol met adviezen en waarschuwingen van valkuilen waar ze zelf in trapte. In haar eerste boek schreef Bieke ook al over de relatiecrisis tussen haar en haar man Erik Goossens.

“Het ergste vond ik dat we mama zo erg zagen lijden”, weet Noa nog in TV-Story. “Het maakte me heel verdrietig en kwaad tegelijk. Ze hield zich ook sterker dan ze eigenlijk was. Op zeker moment is ze zelfs mij om raad komen vragen. Echt de omgekeerde wereld, want normaal stappen kinderen met vragen naar hun moeder. Maar verder wilde ze ons vooral beschermen.”

“Niet het overspel was het ergste om mee te gaan”, vult Mila aan. “Maar wel om mama en papa zo verdrietig te zien. Maar we waren er om hen te helpen. Ik bewonder mama voor de manier waarop ze er weer bovenop is gekomen.”

“We hebben gezien hoe hard ze voor elkaar hebben gevochten en hoe hard ze uiteindelijk niet zonder elkaar konden”, gaat Noa verder. “Ik ben blij dat het goed is gekomen.”