VTM

Nuria en Stijn hebben het niet meer onder controle: Ze nemen opmerkelijke beslissing over hun baby die er in het najaar komt

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In september is het zover. Dan worden Nuria en Stijn voor de tweede keer mama en papa.

Het geslacht van hun baby weten ze nog niet. “Ik zou het wel fijn vinden om nog een tweede zoon te krijgen”, merkt Nuria op in TV-Story. “De band tussen moeder en zoon is heel speciaal.” Al heeft Stijn een andere voorkeur. “Een dochter zou wel fijn, van elke eentje. Maar ik zal uiteraard een zoon even graag zien. Vorige keer hebben we ons trouwens laten verrassen door het geslacht, maar ik weet niet of ik nu zolang kan wachten.”

Maar er is ook iets wat het koppel niet onder controle heeft, dat zijn de verbouwingen aan hun huis. “Het wordt een tienjarenplan, vrees ik. We gaan eerst de elektriciteit aanpakken, en pas later de keuken, badkamer en extra kinderkamer”, zegt Stijn. “We hebben trouwens vijf slaapkamers, maar die gaan we niet allemaal vullen met kinderen (lacht).

“De jongste zal de eerste zes maanden bij ons op de kamer slapen. Daarna slapen de twee kinderen een tijdje samen op één kamer. Zo kunnen we de verbouwingen op de tweede verdieping even uitstellen”, besluit Nuria.