VTM

Stijn en Nuria openhartig over ellende met zoontje Théodore: “Dat was heel zwaar”

bron: Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
De herfst had net z’n intrede gedaan toen Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova hun tweede zoontje verwelkomden. Na een droombevalling - haar tweede zoon kwam ter wereld na amper twee uur arbeid - is Nuria nu immers ook mama van een droombaby.

“Théodore is echt een wolk van een baby. Hij heeft nog maar amper gehuild en hij begint al door te slapen. In die mate zelfs dat ik me soms afvraag of hij geen extra eten nodig heet. Maar ik besef dat we gezegend zijn”, vertelt Nuria in Story.

Begin november werd Théodore wel even opgenomen in het ziekenhuis, met een virale infectie. “Na vier dagen was hij er gelukkig bovenop, maar we zijn wel bezorgd geweest. Théodore aan al die infusen zien liggen... Toen kreeg ik het toch even moeilijk”, zegt Stijn.

Ook voor Nuria was het een ellendige periode. “Voor mij was het heel zwaar”, zegt ze. “Ik heb drie nachten bij hem in het ziekenhuis doorgebracht en heb amper een oog dichtgedaan. Stijn bleef thuis bij Victor en kon wél doorslapen. In het ziekenhuis hield ik me kranig, maar terug thuis kreeg ik een emotionele weerslag.”